кадър Нова телевизияРедактор: Никой не объсжда здравословното състояние на Слави Трифонов

...
кадър Нова телевизияРедактор: Никой не объсжда здравословното състояние на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Влади Априлов: Всеки иска да е президент – Кобрата, Стъки, Луна. В понеделник и аз ще пусна едни документи

кадър Нова телевизия

Редактор: 

Никой не объсжда здравословното положение на Слави Трифонов като опция за решението му да не е народен представител. Това сподели в " Пресечна точка " по Нова телевизия шоуменът Влади Априлов като коментар за решението на водача на „ ИТН ”, огласено през днешния ден. Той обаче акцентира, че Трифонов влиза в наклонността на хората, които желаят да ни ръководят от други места. „ Някои желае да ни ръководят от джипката, други от Росенец, други от обществената мрежа ”, разяснява Априлов.

Шоуменът коментера, че е допустимо Слави Трифонов да се кандидатира за президент. „ Сега това е съвременно, всеки желае да е президент – Кобрата, Стъки, Луна. Ще взема в понеделник и аз да пусна едни документи ”, пошегува се Влади Априлов. Иначе той предвижда, че решението на водача ще се отрази отрицателно на Има Такъв Народ. „ Аха да вкара Тошко Йорданов и Слави Трифонов му звъни да го вкара или не – не става по този начин ”, сподели основателят на „ Рап нюз ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР